Beoordelingen van Sushi en Spareribs Vaassen

Recente recensies van Sushi en Spareribs Vaassen

5 sterren na 51 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten waren nog goed warm na bezorging. Op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere spareribs en ook nog eens veel spareribs. Echt een aanrader!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! De bezorging was op de afgesproken tijd.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deel van de zalm was uitgedroogd (donkerroze). Ook zaten de stikjes nog erg aan elkaar vast waardoor ik teveel kracht moest zetten om ze los te trekken waardoor verschillende stukjes uit elkaar getrokken werden. 2 zakjes sojasaus is aan de krappe kant. Variatie kan beter

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de spareribs echt mals en sappig. Bezorging was netjes op tijd.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim voldoende en heerlijk gegeten!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Correcte levering op opgegeven tijd. Nette en smakelijke sushi.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi, loempia’s, kippetjes etc. waren heerlijk. De warme gerechten waren ook echt warm, heel prettig. Alleen de bezorging was 15 minuten later dan besteld, enig minpuntje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooie aanwinst voor Vaassen. Sushi is vers gerold en goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was optijd. Het eten en dan heb ik het over de spareribs waren heerlijk vanuit het filiaal in vaassen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en levering was precies op het afgesproken tijdstip.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs en de sushi waren erg lekker! We gaan zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten. De sashimi was heerlijk. De gunkan zalmtartaar is een aanrader. De andere sushi was ook erg lekker. Wij bestellen zeker nog een keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima aanwinst in Vaassen. Erg lekker, keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Goeie bezorging, netjes optijd, smaakte heerlijk! Zag er netjes uit! Voor herhaling vatbaar 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben bang dat ze de rijstazijn, zout en suiker zijn vergeten bij het bereiden van de rijst. Was helaas erg smaakloos. Alsof er alleen gewone witte rijst is gebruikt. Geen smaaksensatie zoals we overal ervaren. Bezorger was vriendelijk en het zag er wel goed uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi en binnen een half uur op tafel!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en vriendelijke bezorger. Eten was heerlijk!!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren heerlijk van smaak. Het brood lekker vers en genoeg kruidenboter. De gepofte aardappel was minder goed gelukt, vrij rauw nog en koud. Keurig op tijd bezorgd.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker en keurig op tijd bezorgd. Alleen de kip in de pokebowl was wat droog, alle andere gerechten waren prima.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en vriendelijke bezorgers

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en de bezorging was er zelfs eerder dan de aangegeven bezorgtijd. Goed geregeld.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel spareribs als sushi besteld. Heerlijk gegeten! Een aanrader.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt heel erg goed. De app moet je niet downlaoden, is echt meer dan waardeloos. Zal door een neef van de eigenaar in elkaar zijn geprutst of zo. Voorbeeldje: in vaassen zit t bedrijf ook. Wil je eten bestellen(via de app), moet je je postcode invoeren, dan krijg je: sorry, daar bezorgen we niet. Dus wil je contact zoeken via de app om feedback te geven, kan niet. Kortom: eten is heel goed en Henk die in vaassen de telefoon opnam is heel erg vriendelijk, maar download de app maar niet als je in vaassen woont want die werkt niet.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, alles was lekker!! Ben geen enorme van van eten bestellen maar warm goed verpakt vers zeker voor herhaling vatbaar

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Zowel de spareribs en de sushi waren erg lekker. Ook handig de verschilende dingen die je kunt bestellen vis/vlees. Een aanrader! Vaassen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel sneller geleverd dan stond aangegeven. En heerlijke sushi . Ik vind alleen jammer dat er niet iets was met garnalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging niets op aan te merken. Sushi was echter niet volgens verwachting. Te grote stukken, niet veel smaak en kleffe rijst.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was redelijk goed, sommigen zelfs heerlijk, summerrol kip was niet lekker veel te veel noedels vonden wij. Bezorging zelfs op vrijdag prime time was zeer snel en correct

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt goed niks mis mee zeker door gaan met deze kwaliteit

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Helaas waren de spare-ribs op, maar toen een heerlijk broodje hamburger gegeten. De Sushi was ook goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was niet de hele bestelling meer op voorraad. We werden gebeld en het is nu netjes opgelost, super! Aardige mensen en goede service. Het eten smaakte heerlijk!! Zowel de spareribs als de sushi zijn een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en super vers! Voor herhaling vatbaar ☺️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Positief: schotel mooi opgemaakt en divers Negatief: Rijst iets te klef, tonijn en zalm weinig smaak. Prijs_kwaliteit onvoldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en snelle levering! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e bestelling. Tevreden met de goede levering en kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over heerlijke spare ribs en sushi! Een echte aanrader!!!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben Pokebowls besteld. Ze stonden precies op tijd klaar, zagen er verzorgd uit en smaakten heel erg goed.